2023/2024

Mijn naam is Jeremy Spanhaak en ik ben 18 jaar oud. De afgelopen 2 jaar heeft God mijn leven radicaal veranderd waardoor ik op een hele radicale manier tot geloof ben gekomen. Hierdoor heb ik een enorme passie voor Jezus en ga ik met regelmaat de straat op om over Jezus te vertellen. Eigenlijk overal waar ik ben wil ik de liefde van Jezus delen.


Ik geloof dat God mij geroepen heeft om het evangelie te verkondigen. 'Trek de wereld in, zei Hij tegen hen, en vertel aan de hele schepping het goede nieuws over Mij' Markus 16:15(-18). 

Hier heb je wel een goeie basis voor nodig. Dit wil ik doen door in september van dit jaar de studie van Royal Mission te volgen in Drachten. Deze studie biedt 1 jaar een Bijbelschool waar jij je compleet op de relatie tussen jou en Jezus kunt focussen. Aan het eind van de opleiding ga je ook op zendingsreis.


Hier komen natuurlijk wel kosten bij kijken, 1 schooljaar kost €10.100,-


Hierin zitten de kosten voor 1 jaar kost en inwoning, de opleiding zelf inclusief boeken en de zendelingenreis. Het is een enorm bedrag en ik geloof dat God hierin gaat voorzien.


Zo heb ik meerdere manieren bedacht waarbij ik geld probeer op te halen, bijvoorbeeld door:
o Werken
o Crowdfunding
o Organiseren van een benefiet Worshipavond


Donaties

Wil jij mij nou helpen om in Royal mission te komen en zou je financieel wat kunnen missen? Dan zou ik het enorm tof vinden als je zou willen doneren. Doneren kan bij de link hieronder. Ik ben je enorm dankbaar voor de steun, hoe groot of klein ook!


Royal Mission

Als je op het linkje hieronder klikt kan je meer informatie vinden over Royal Mission en de opleiding die ik ga volgen!