Zendingsreis Zuid-Afrika

Zoals velen van jullie weten volgt ik de fulltime bijbel school van Royal Mission. De school waar ik 1 jaar lang apart zet voor mijn herstel proces met God. Het is een school waar ik veel leer, en geconfronteerd wordt met mijn zelfbeeld, Godsbeeld en beeld van de wereld. Het is een plek waar ik enorm grote levens veranderende herstel processen meemaak.

Dit alles heb ik kunnen doen door giften en een Gods wonder, ook gaan we in maart 2 weken naar Zuid-Afrika als zendelingen. We gaan daar kinderwerk doen en evangelisatie werk doen. Deze reis kost 2000,- en zoals ik deze school ben begonnen me 0,00,- geloof ik dat God hier ook volledig in gaat voorzien.

Wil jij investeren in deze zendingsreis, waar God kinderlevens veranderd? Dan kan en mag je hiervoor doneren. Al het geld gaat naar de zendingsreis. Hierdoor kan ik 2 weken naar Zuid- Afrika om te dienen. We gaan langs bij verschillende organisaties om te dienen.

Wil jij doneren, dan kan dat via deze link. Alvast enorm bedankt voor je steun! Ieder bedrag is meer dan welkom. Ik wens je veel zegen toe!

Groet Jeremy.


Donaties

Wil jij mij nou helpen om levens te veranderen in Zuid-Afrika en zou je financieel wat kunnen missen? Dan zou ik het enorm tof vinden als je zou willen doneren. Doneren kan bij de link hieronder. Ik ben je enorm dankbaar voor de steun, hoe groot of klein ook!