MY STORY 

De "My Story" online boeken serie is geschreven op basis van de wandel van Jeremy met God. Het is op het moment zelf geschreven waardoor de kennis niet op top niveau is, maar het wel echt maakt. Het gaat over de kwetsbare en eerlijke levens wandel met God. Hij schrijft over de processen waar hij door heen gaat met God. Hoe hij geconfronteerd wordt met zich zelf, maar ook schrijft hij over hoe God zijn leven hersteld en hij vele wonderen en tekenen mee maakt. My Story wordt geschreven door de kracht van God door Jeremy heen.

' Mijn leven als nieuw christen.' Schrijft Jeremy over hoe hij bijna aan het einde van zijn leven was gekomen. Hoe God zijn leven radicaal heeft veranderd en de bijzondere wonderen en ontmoetingen!


Download hieronder Deel 1:

"Mijn leven als nieuwe christen"


' Het oude is voorbij, het nieuwe is gekomen.' In dit deel schrijft Jeremy over dat God vraagt om zijn oude leven als gabber los te laten en volledig voor Jezus te gaan. En de Geestelijke strijd die daarbij komt kijken.


Download hieronder Deel 2:

"Het oude is voorbij, Het nieuwe is gekomen"


' Vergeving=Genezing.' Hier schrijft Jeremy over het proces van vergeving en bizarre genezing 's wonderen!


Download hieronder Deel 3:

"Vergeven=Genezen"


'Jezus of de wereld? ' Wat kies jij? Dit is wat God mij vroeg. De wereld bleef trekken met zijn verleidingen, terwijl God hem vroeg om God te volgen en radicale keuzes te maken. God vraagt ook jou om te kiezen. kies jij Jezus of de wereld?


Download hieronder Deel 4:

"Jezus of de wereld"


In dit deel schrijft jeremy, God hem vraagt om radicale keuzes te maken. In dit boek lees je hoe dat gebeurd en hoe God spreekt


Download hieronder Deel 5:

"God Spreekt!"Download hieronder Deel 6:

"Een glimp van het beloofde land"Download hieronder Deel 7:

"Ontdekkingstocht met God"